Wat is Giels TalentenJacht?

Giels Talentenjacht (GTJ) is de eerste online talentenjacht. Alles draait om het talent en om deze een podium te geven. Maak je muziek? Pop, rock, house, klassiek, hiphop... Alleen, of met andere? Het maakt niet uit, als het maar een eigen geschreven nummer is en deze is opgenomen in een slaapkamer. Aan de slaapkamer kan ik zien dat het speciaal voor Giels Talentenjacht is opgenomen. Wil je niets missen? http://bit.ly/1Udlhns

Spelregels

Voor het deelnemen aan GTJ hebben wij bepaalde spelregels. Deze kun je hier vinden.

Hoe gaat het in zijn werk?

We beginnen met een aantal voorrondes om uiteindelijk een elftal over te houden. Dit gaat als volgt in zijn werk:

Voorronde: Tot 10 april kon iedereen zijn of haar nummer uploaden. Dit is massaal gedaan. Meer dan 1100 talenten hebben hun nummer ingezonden. Nu heb ik (samen met een clubje) een top 111 geselecteerd voor de eerste Challenge; schrijf een nummer over Vrijheid.

Challenges: De geselecteerde kandidaten mogen meedoen aan de Challenges. Dit zijn opdrachten voor het schrijven van een song waarvoor de kandidaten in principe steeds een week de tijd krijgen. De uitvoering van dat liedje is ook bij de kandidaat thuis en mag dus zo vaak opgenomen worden al zij willen voordat het naar mij wordt opgestuurd.

Selectie: De filmpjes van de Challenges worden geselecteerd op basis van likes en watchtime. Ik houd het recht om iemand die niet zo veel watchtime of likes heeft toch door te laten gaan. Gewoon omdat ik (of iemand van de ambassadeurs) in het talent geloof.

De selectie

Na de top 111 wordt de top 25 bekendgemaakt door middel van een livestream. Deze top 25 krijgen een nieuwe Challenge en de kans om zich verder te ontwikkelen. Hierna wordt het Elftal gevormd. 

Vanaf dat moment wordt het talent ondersteund door experts, coaches en YouTubers. Ik zal actief op basis van wat er gemaakt (en wat het talent wil!) op zoek gaan naar artiesten (en mensen uit de industrie) die kunnen helpen. En er zullen natuurlijk nieuwe challenges komen.

Wat ik wil bieden is een springplank voor talent, zoals optredens in de media en op andere leuke plekken.  

Volg GTJ

Natuurlijk kun je Giels Talentenjacht altijd volgen, want het gaat altijd door. Niets missen? Houd dan deze kanalen in de gaten. Hier komen alle video's, Challenges, backstage materiaal, oproepjes en nummers voorbij:

YouTube

Instagram

Facebook

Twitter

Contact